Profil​

Dragtmageren er etableret i 2006 med henblik på formidling inden for vikingetid og middelalder. Efter deltagelse i flere vikinge- og middelaldermarkeder, hvor fokus har været koncentreret omkring klædedragterne, oplevede vi at der manglede materialer og viden om fremstilling af datidens beklædning. Vores forudsætninger er uddannelser inden for historie, tekstil og håndværk samt en stor interesse for fortiden.

Vi deltager i adskillige markeder om året, hvor vi præsenterer vores store udvalg af hør/nælde- og uldstoffer til undertøj, kjoler, kofter, bukser og kapper samt metervarer i blandinger med uld, silke og hør. Ligeledes medbringer vi mønstre, dragttilbehør og sy-artikler. Du kan altid få gode råd og sy-teknisk vejledning hos os.

Dragtmagerens produkter kan du finde her på siden og de steder vi deltager. Større vikinge- og middelaldergrupper kan bestille et sæt prøver, så man kan bestille hjemmefra. Vi sender til hele landet. Er I en etableret gruppe kan vi arrangere et besøg hos jer, hvor vi præsenterer varer efter ønske. Der skal dog være 10-15 deltagere.

Når du handler med os får du altid en kvalificeret og professionel betjening. At handle med os skal være en god oplevelse, hvor du får svar på dine spørgsmål, så du kommer videre med dit projekt.

På gensyn

Pia og Erik

Firmaoplysninger​

Dragtmageren​

Pia og Erik Madsen

Adresse

Pilehaven 6, Ferslev

4050 Skibby

Kontaktinfo